woensdag, december 24, 2008

Voorzitter stapt op bij gebrek aan relativeringsvermogen

Gisteravond heeft de voorzitter van Roda JC bekend gemaakt dat hij opstapt, omdat hij en zijn gezin al geruime tijd bedreigd worden. En in het zuiden van ons land zijn enkele aanhoudende toespelingen op het uitprikken van de ogen van je bebolwangde dochtertje blijkbaar al genoeg om het bijltje erbij neer te leggen. Ongetwijfeld zijn ze de ruggengraatloze Kuijer in Kerkrade liever kwijt dan rijk.

Bezorgde rassupporters van Roda JC zagen terecht aanleiding om de dikke moeder van Kuijer poederbrieven te sturen, nadat Roda bekend had gemaakt uit financiële nood te overwegen om te fuseren met andere clubs uit de regio, zoals Fortuna Sittard. Hallo! Iedereen weet toch dat mensen uit Sittard altijd stinken naar die ranzige Bossche bollen van ze daar?!! Overwegen is wat je moeder doet, Kuijer!

Henk Kesler, directeur betaald voetbal van de KNVB, heeft desondanks ontsteld gereageerd op het besluit van Kuijer en hij wil de verantwoordelijken keihard aanpakken. “Ze kunnen rekenen op de zwaarst mogelijke stadionverboden”, aldus een woedende Kesler. "Die komen het stadion van Fortuna Sittard komend weekend niet in!" Dat zal ze leren.

Fig.1: Daphne (14) stapt ook op.

eXTReMe Tracker