dinsdag, december 23, 2008

Nieuwe tips werpen 'nieuw' licht en zorgen voor 'massale' toename in gebruik van aanhalingstekens

Het heeft een paar dagen mogen duren, maar eindelijk is er weer eens iets volledig nieuws te melden over Joran van der Sloot. Er zijn namelijk nieuwe tips binnen gekomen over Jorans mogelijke betrokkenheid bij de dood van Natalee Holloway, zo meldde het AD vandaag.

“Naar aanleiding van steeds nieuwe media-aandacht krijgen we nog altijd tips binnen”, aldus een woordvoerster van het Openbaar Ministerie. Wat de tips precies zijn wil het OM in het belang van het onderzoek niet zeggen. Vermoedens dat het om foto’s zou gaan waarop een slechts in een van de Nederlandse vlag gemaakte onderbroek gehulde Joran te zien is die het bloed uit de nek van Natalee zuigt terwijl hij met een wietjoint zwaait werden bevestigd nog ontkend. Joran zelf, die inmiddels miljoenen verdient met zijn handel in ‘I killed Natalee’-parafernalia in Kuala Lumpur, wilde niet op het nieuws reageren.

Het OM heeft wijselijk besloten de beslissing om Van der Sloot al dan niet verder te vervolgen uit te stellen tot volgend jaar.

Joran en Natalee in beter tijden.

eXTReMe Tracker