woensdag, december 24, 2008

Parijs blijkt nep-burgemeester te hebben

’s Werelds grootste kwaliteitskrant, The New York Times, heeft vandaag toe moeten geven dat een in de krant afgedrukte brief van de Parijse burgemeester nep was. Of nou ja, de brief was echt, maar de inzender was een nep-burgemeester, wiens ambtsketting gemaakt bleek van papier-mâché. In de ingezonden brief werd fel uitgehaald naar Caroline Kennedy, dochter van wijlen president John F. Kennedy (bekend van zijn doodgeschoten worden en minder bekend van het feit dat hij zijn wc-papier voor gebruik altijd dubbel vouwde, want hallo, dat doet bijna iedereen).

Caroline Kennedy had bekend gemaakt dat ze Hillary Clinton op wilde volgen als senator namens New York en daar verzette de briefschrijver zich tegen. Haar kandidatuur zou een toonbeeld zijn van slechte smaak en niet-democratisch handelen, omdat mensen uit dezelfde familie eerder al dingen met macht hebben gedaan. De burgemeester van Parijs staat bekend als expert op het gebied van slechte smaak en dus werd de brief direct serieus genomen. Nu gebleken is dat de brief niet echt is, kruipt The New York Times door het stof om excuses aan te bieden. "Deze brief had niet gepubliceerd mogen worden", moest de hoofdredactrice toegeven.

Onderzocht wordt nog of de eveneens afgedrukte reactie van Caroline Kennedy, waarin ze de Parijse burgervader een stinkkaasetende hoerenloper noemt en afsluit met "LA LAKERS RULE!!@!", ook nep is.

Caroline Kennedy

eXTReMe Tracker